HomeActueelKelly is goed bij BK ingenieurs ‘binnengestuiterd’

Nieuws

13 december 2022

Kelly is goed bij BK ingenieurs ‘binnengestuiterd’

Nieuw bij BK ingenieurs is Kelly van de Loosdrecht. We stellen deze enthousiaste, leergierige dame graag aan je voor. Ooit begon ze als telefoniste/receptioniste en later als secretaresse. Werd officemanager, volgde trainingen tot intern auditor en lead auditor, werd KAM-medewerker waar ze ervaring opdeed als auditor voor ISO, VCA, BRL en veiligheidsladder. Volgde tijdens haar baan bij ATKB de opleiding tot middelbaar veiligheidskundige bij Kader Groep en is sinds september 2022 op detacheringsbasis bij BK ingenieurs begonnen als adviseur arbo & veiligheid.

Stad tussen de Bomen

Momenteel is Kelly vooral ingezet waar ze het hardst nodig is, in het team van Stad tussen de Bomen in Haarlem. Dat is een behoorlijk complex project waarbij heel veel stakeholders betrokken zijn. “Ik ondersteun nu vooral mijn mentor en coach, projectmanager Dennis Elbers in omgevingsmanagement en andere organisatorische zaken. Mijn ervaring met mensen bij elkaar brengen en organiseren komt daarin goed van pas.”

Lijmstof

Kelly fungeert vooral als lijmstof tussen alle stakeholders en als ondersteuner van de projectmanager. In dit project voelt ze zich als een vis in het water en kan ze goed gebruikmaken van haar ervaring als officemanager. “Het ondersteunen en ontzorgen van mensen zit in verweven in mijn DNA inmiddels. Organiseren van allerhande zaken en analytisch werken en denken zijn skills die ik mooi kan toepassen binnen dit team.”

Hoe is BK ingenieurs op jouw pad gekomen?

“Bij mijn vorige werkgever was het werk niet meer uitdagend genoeg. Ik heb mijn LinkedIn-profiel op ‘beschikbaar’ gezet en werd benaderd door een detacheringsbureau dat mij aan BK ingenieurs voorstelde. Hoewel ik niet meteen een ‘klik’ voelde met BK ingenieurs, vond ik de niet al te vast omlijnde taakomschrijving aantrekkelijk. Ik wilde wel buiten mijn comfortzone gaan en de kans pakken om mijzelf te ontwikkelen. Door me niet vast te pinnen op een functie als auditor of health and safety coördinator bij een andere werkgever, biedt deze functie mij de kans om mijn eigen richting en invulling te vinden. Zelf een beetje onderzoeken wat bij mij past. Je weet nooit waar het me brengen zal. Ik stel voor mezelf geen doelen en heb geen vast omrande loopbaan voor ogen; mijn ambitie is niet om over tien jaar directeur te zijn bijvoorbeeld. Ik wil wel steeds blijven groeien in mijn functie, kennis en kunde.”

Snelle start

“Bij BK ingenieurs ben ik echt binnengestuiterd. Als kennismaking volgde ik eerst het onboardingstraject waarin je als nieuwe medewerker kennismaakt met alle aspecten van BK ingenieurs. Een goed instrument overigens, waar je echt wat aan hebt. Nu ben ik echt op mijn plek bij Stad tussen de Bomen. Het heeft mijn voorkeur om dit project te combineren met ‘echte’ V&G-taken en liefst zelfs nog met certificeringsbegeleiding. Wegens drukte in het project is het me nu nog niet gelukt om het met andere klussen te combineren. Ik ga ervan uit dat wanneer er wat meer ruimte komt in het project, ik me breder nuttig kan gaan maken in het team.”

Toegevoegde waarde

Na de jaarwisseling verhuist Kelly met haar gezin van Rijswijk naar Barneveld. Haar standplaats zal dan veranderen van Zoetermeer naar Nieuwegein. Kelly zal zich voor Stad tussen de Bomen blijven inzetten voor omgevingsmanagement en projectbeheer. Mensen op weg helpen, zaken die blijven liggen oppakken, vragen beantwoorden van interne en externe stakeholders. “Wat betreft arbo&veiligheid moet ik nog veel leren, dus hoop ik in de breedte veel ervaring op te doen. Ik denk mee, duw vooruit, kom met verbeterideeën en ben mega-enthousiast. Veel bewondering heb ik voor hoe mijn vakteammanager Ilona haar werk doet. Hoeveel ballen zij in de lucht houdt, heel knap! Zij is wel een voorbeeld voor mij.”

Toekomst

“Certificeringsbegeleiding, daar loop ik echt wel warm voor, merk ik. Dat zou ik wel naast collega Richard Veldman willen uitbouwen. En wat de toekomst verder brengt? Zoals gezegd: ik heb geen uitgestippeld plan en ontdek gaandeweg waar mijn talenten liggen. Dus of ik me ontwikkel richting specialist, senior adviseur of leidinggevende? De toekomt zal het leren.”

Wil je meer weten over team arbo&veiligheid, wat het team voor opdrachtgevers kan betekenen of welke carrièrekansen er momenteel zijn, neem contact op met vakteammanager Ilona Bondrager. Vragen over Stad tussen de Bomen? Neem contact op met Dennis Elbers. Nader kennismaken met Kelly zelf? Link via haar profiel of mail haar. Aangenaam kennis te maken!