Raad van Commissarissen, BK ingenieurs, Gerrit Waardenburg, Jaap Eringa, Bert Zijl, Ronald Kaasenbrood

BK ingenieurs stelt Raad van Commissarissen in

16 maart 2017
In het kader van een voortgaande professionalisering heeft BK ingenieurs de Raad van Advies omgezet in een Raad van Commissarissen. De Raad bestaat uit Gerrit Waardenburg en Jaap Eringa en richt zich primair op zaken als personeelsbeleid, mogelijke bedrijfsovernames, risicomanagement en financiën.

Commissaris Gerrit Waardenburg is voormalig directeur van Slokker Bouwgroep. In het verleden werkte hij samen met BK ingenieurs, dat hij nu als commissaris met zijn ervaring en contacten van dienst is. Jaap Eringa is directeur van Boval (brancheconsultant op het gebied van advisering en financiële dienstverlening) en brengt als commissaris vooral kennis van de financiële en bancaire wereld in.

De Raad van Commissarissen van BK ingenieurs is benoemd voor een periode van vier jaar met een optie op nog eens vier jaar. De Raad komt jaarlijks minimaal vijf keer bijeen. De directie van BK ingenieurs wordt gevormd door Bert Zijl en Ronald Kaasenbrood.  

BK ingenieurs telt ruim 200 werknemers, verdeeld over acht vestigingen in Nederland, één in België en één op Curaçao. Het is een van de grotere zelfstandige allround ingenieursbureaus. Het hoofdkantoor staat in IJmuiden. 

Terug naar overzicht

Kies een dienst