HomeOpleidingenCursusaanbodHerhaling Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (H-DTA)

Opleidingen

BK ingenieurs

Herhaling Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (H-DTA)

Doel van de cursus
De cursist voldoet aan de exameneisen in bijlage XIIIc, behorend bij artikel 4.27 van de Arboregeling, om het DTA-persoonscertificaat te verlengen.

Vooropleiding/niveau
De cursist is in het bezit van een DTA-certificaat dat geldig is op de dag van het afleggen van het examen, of op die dag niet langer dan een jaar verlopen is.

Duur van de cursus
De cursus duurt twee dagen. Het examen volgt op een derde dag.

Inhoud van de cursus
Tijdens de cursus worden de ontwikkelingen en veranderingen van de afgelopen drie jaar behandeld. Tijdens de praktijkdag worden de praktijkopdrachten van het DTA-examen besproken en geoefend.

Duur en inhoud van het examen
Het theorie-examen duurt 90 minuten en toetst de kennis van de kandidaat aan de hand van 35 meerkeuzevragen en 5 open vragen. Het praktijkexamen duurt 90 minuten en toetst de vaardigheden van de kandidaat aan de hand van een presentatie, een asbestherkenningstest en twee praktijkopdrachten.

Planning van de cursus
De cursus wordt gegeven op twee aansluitende dagen. Het examen is  inprincipe in de week na de cursusdagen.

Kosten van de cursus
Voor de tweedaagse cursus brengen wij €395,- (excl. BTW) per persoon in rekening. Deze bedragen zijn inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunches. De examen- en certificeringskosten van een DTA-examen bedragen €730,- per persoon (excl. BTW).

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marianne Jansen via [email protected] of 088 – 321 26 69.