HomeActueelSave the date: 29 juni 2022 Eerste Decom Live Amsterdam Event

Nieuws

5 mei 2022

Save the date: 29 juni 2022 Eerste Decom Live Amsterdam Event

Op 29 juni organiseert BK ingenieurs samen met de andere AYOP-initiatiefnemers van DecomMissionBlue het Eerste Decom Live Amsterdam Event. Het event, dat plaatsvindt in de nieuwste Decom-werf in Europa Decom Amsterdam, wil een ontmoetingsplaats zijn voor 300 professionals uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Deelnemers

Een mix van bedrijven uit de gehele waardeketen zal vertegenwoordigd zijn; van bedrijven die inventarisaties maken van gevaarlijke stoffen tot bedrijven die activa recyclen uit offshore olie & gas en offshore wind. Decom Live Amsterdam Event biedt offshore olie & gas- en offshore windprofessionals een uitstekende kans om elkaar te ontmoeten en zich te informeren over de laatste ontwikkelingen in de decommissioningsector.

Bezoekers

Organisatoren en bezoekers zoals operators, EPCI-aannemers, leveranciers van apparatuur en diensten, lokale autoriteiten, projectmanagers, ontmantelings- en putingenieurs, contractmanagers, superintendents, product- en servicemanagers en inkoop- en bedrijfsontwikkelingsmanagers kunnen elkaar ontmoeten, de beursstands bezoeken en de presentaties op de hoofdpodia bijwonen.

Toegang gratis

Toegang tot Decom Live Amsterdam Event is gratis voor alle bezoekers.

Programma

28 juni 16:30 – 20:00– Havenrondvaart & netwerkdiner

29 juni – Decom Live Amsterdam 

09.30 opening & keynote
12.00 lunch
16.30 social networking event

Aanmelden

Aanmelden en deelnemen? Dat kan hier! Houd ook de website en socials goed in de gaten.


Dit project is geplaatst in het volgende dossier: