HomeActueelBK ingenieurs zoekt versterking

Nieuws

7 maart 2023

BK ingenieurs zoekt versterking

Werken bij een ingenieursbureau, hoe zou dat zijn? Niet voor iedereen is de wereld van de ingenieurs bekend terrein. Zeker niet als je er in je opleiding geen kennis mee hebt gemaakt door stage te lopen of op een andere manier mee in aanraking bent gekomen. We zoeken doorlopend versterking. Maar ja, wat doet BK ingenieurs?

Wat doet BK ingenieurs?

Op die vraag hebben we niet één antwoord, omdat BK ingenieurs bestaat uit 130 medewerkers die bijna allemaal iets anders doen en kunnen. Iedere medewerker van BK ingenieurs heeft kennis van en ervaring met activiteiten van een deel van het ingenieurswerk. Er zijn medewerkers die fysiek onderzoek doen. Buiten in het veld, in gebouwen of objecten zoals bruggen. Er zijn medewerkers die voor opdrachtgevers specifieke plannen maken. Of de uitvoering van die plannen in het veld in de gaten houden en bijsturen. Ook zijn er medewerkers die naar aanleiding van fysiek onderzoek een rapport maken waarin de uitkomsten van het onderzoek zijn opgenomen. Zij adviseren over de volgende stappen. En dan zijn er medewerkers die voor of namens de opdrachtgever het hele project aansturen en coördineren.

Wat doen de vakteams?

BK ingenieurs heeft vijf vestigingen, een beetje verspreid door het land. Namelijk in Arnhem, Nieuwegein, Tilburg, Velserbroek en Zoetermeer. Voor het overzicht hebben we de medewerkers ‘opgedeeld’ in vier vakteams, plus een team ondersteuning. Dat zijn bij ons team asbest, waar collega’s naast onderzoek naar asbest ook onderzoek doen naar andere gevaarlijke stoffen, zoals Chroom-6. Dan heb je team veiligheid & gezondheid arbo & veilgheid, waar de collega’s veel te maken hebben met en hun kennis inzetten voor veilige werkomstandigheden. Team bodem houdt zich bezig met onderzoek naar de opbouw en kwaliteit van de grond/verhardingen en de waterbodem. Ook onderzoeken zij de kwaliteit van partijen grond en bouwstoffen, zodat duidelijk is waar dit toegepast kan worden. Team civiel bemoeit zich met oplossingen voor inrichting van een veilige, leefbare en bereikbare leefomgeving. En laten we team ondersteuning niet vergeten. In dit team zitten geen ingenieurs, maar ondersteuners, zoals secretaresses, receptionistes, ICT-medewerkers, medewerkers financiële administratie, medewerkers marketing en communicatie en personeelsfunctionarissen.

Neem een kijkje bij onze vacatures

BK ingenieurs zoekt doorlopend versterking. Op onze werkenbij-pagina staan onze vacatures netjes per vakteam op een rij. Neem eens een kijkje om te zien of er iets voor je tussen zit. Leuk natuurlijk als je meteen enthousiast bent en solliciteert! Twijfel je of werken bij een ingenieursbureau wel bij je past? Ook dan ben je welkom om eens te komen praten. Meld je aan bij onze hr-medewerkers of neem contact op met de persoon die onder de vacature van jouw interesse vermeld staat. Natuurlijk kun je ook het algemene nummer bellen: 088 321 25 00.