HomeActueelIntroductiedag: maak kennis met onze fijne nieuwe collega’s

Nieuws

16 januari 2024

Introductiedag: maak kennis met onze fijne nieuwe collega’s

We hebben onlangs veel nieuwe prettige collega’s mogen verwelkomen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Onze nieuwe medewerkers zijn enthousiast, ambitieus en mooi verdeeld over de vakteams arbo&veiligheid, asbest, civiel&sport, bodem advies en bodem veldwerk. Deze keer waren er zelfs zó veel nieuwe collega’s, dat we besloten hebben om de groep te mixen én op te splitsen in een introductiedag in Nieuwegein en een introductiedag in Velserbroek.

Introductiedag

Hoe ziet zo’n introductiedag eruit? De dag begint met een welkom van één van de directeuren. Deze keer vertelde Ronald Kaasenbrood over de ontwikkeling van BK ingenieurs van Toen naar Nu. Er volgt een voortstelronde langs alle medewerkers om elkaar te leren kennen en ervaringen te delen. Opgevolgd door Rob Arisz, die uitleg geeft over het KAM-systeem en de kwaliteitskaders. Eén van de OR-leden, in dit geval Tomas Kippersluis introduceert de OR bij de nieuwe collega’s en Twan Geluk sluit de rij met een presentatie over multidisciplinaire projecten bij BK ingenieurs.

Onboarding

Bij BK ingenieurs verwelkomen we regelmatig enthousiaste nieuwe medewerkers. Wij vinden het erg belangrijk dat je je snel thuis voelt bij BK ingenieurs. Of je nu aan het begin staat van je carrière of al door de wol geverfd bent. Daarom hebben we een onboardingsprogramma ontwikkeld, dat al een poos met succes loopt. In het programma koppelen we je aan een mentor die je gedurende een half jaar vakinhoudelijk begeleidt in het reilen en zeilen bij BK ingenieurs. Ook van ondersteunende teams krijg je waardevolle inzichten en trainingen, zoals ICT, HRM, secretariaat, KAM en marketing & communicatie. Zo leer je niet alleen snel de ins en outs van het werk, maar maak je ook snel kennis met veel gezellige collega’s.

Overbruggen

Een andere functie van het onboardingsprogramma en mentorbegeleiding voor juniore medewerkers is om een brug te slaan tussen wat je geleerd hebt op school en wat je gaat doen in je werk. Op die manier hopen we de overgang tussen studeren en werken zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ook werken bij ons eigenwijze ingenieursbureau? Check vlug de vacatures op onze vacaturesite. Of stuur eigenwijs een open sollicitatie naar [email protected]