HomeActueelRené Arisz benoemd tot adjunct-directeur BK ingenieurs

Nieuws

8 december 2016

René Arisz benoemd tot adjunct-directeur BK ingenieurs

Acquireren is directeur Bert Zijl van BK ingenieurs op het lijf geschreven. Maar wie zaait, moet goed en vooral tijdig kunnen oogsten. Niet alleen het binnenhalen van werk, maar ook een passend vervolg kost veel tijd. Tijd die door de aanhoudende groei van BK ingenieurs schaarser wordt. Met de  benoeming per 1 november 2016 van René Arisz tot adjunct-directeur wordt dat probleem ondervangen.

Dankzij ruim 17 jaar BK-ervaring is René Arisz bij uitstek de inhoudelijke zwaargewicht die een belangrijk deel van het werk kan oppakken. In het verleden was hij al regelmatig de vervanger van  Bert Zijl. Binnen BK ingenieurs fungeert de adjunct-directeur als verbindende schakel. “We hebben steeds vaker te maken met grote complexe projecten. Die vergen veel afstemming met de opdrachtgever, maar ook intern. Ik houd in de gaten of het nieuw verworven werk door onze teams en vestigingen in samenspraak met de opdrachtgevers optimaal wordt opgepakt”, aldus de adjunct-directeur.

Bert Zijl acquireert in uiteenlopende netwerken. Het zorgen voor een passend vervolg werd geleidelijk aan lastiger. “Ik moet het binnengehaalde werk snel aan collega’s over kunnen dragen. Om mij daarna weer op de acquisitie te richten. Want in onze branche is het belangrijk om continu je gezicht te laten zien en dwarsverbanden te leggen. De laatste tijd bleef ik te lang in de uitvoering hangen. Het werd gewoon te druk dus we moesten het binnen BK anders organiseren”, aldus Bert Zijl.

René Arisz geldt zowel binnen als buiten het bedrijf als een autoriteit op tal van vakgebieden. Mede  op basis van die status krijgt hij in zijn nieuwe functie een belangrijke rol: “Ik kan bijvoorbeeld ook inschatten of aanbestedingen voor BK ingenieurs de moeite van het inschrijven waard zijn of dat we ze juist moeten laten lopen. Door mijn ervaring weet ik wanneer we een kans maken en hoe we die moeten benutten.”

De aanwezigheid van iemand die vakmatig gepokt en gemazeld is geeft volgens Bert Zijl altijd extra rust in de tent: “Je weet dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd zijn. Daar doen we zowel de opdrachtgevers als werknemers van BK ingenieurs een groot plezier mee.”