HomeActueelVerbinden van ambities: Professionals op maat

Nieuws

17 augustus 2017

Verbinden van ambities: Professionals op maat

‘Exact de combinatie van werkzaamheden die ik zocht in mijn baan’

Professionals op maat

Wie op zoek is naar een vakkundige techneut, of dat nu op projectbasis is of als vaste uitbreiding van het team, is bij BK Professionals aan het goede adres. Van starters op de arbeidsmarkt tot en met ervaren ingenieurs en van mbo- tot wo-geschoold. 

‘BK Professional’ Niels Pannekeet (26, revit tekenaar bij OTH Architecten) vertelt over zijn ervaringen.

Tijdens zijn opleiding Bouwkunde werd Niels’ interesse voor architectuur gewekt. In die sector zocht hij na het behalen van zijn diploma dan ook een baan en nadat hij in contact kwam met BK Professionals zat hij al snel bij OTH Architecten aan tafel voor een sollicitatiegesprek. ‘Ik heb zelf ook sollicitaties gestuurd, maar vaak ontvang je bericht dat je binnen drie à vier weken meer hoort. Hier wilde ik niet op wachten en toen mij deze kans werd geboden, heb ik ervoor gekozen om hier volledig voor te gaan’.

OTH is een multidisciplinair ontwerpbureau in de architectuur en interieurarchitectuur en gevestigd in de binnenstad van Amsterdam. Niels werkt er inmiddels bijna een jaar en werkte binnen diverse projectteams mee aan het ontwerpen van interieurprojecten. ‘OTH Architecten staat open voor nieuwe ideeën en geeft me ook de vrijheid om deze te ontwikkelen. Zo heb ik de programma’s Revit en SketchUp gekoppeld aan een Virtual Reality bril, waarmee we nieuwe ontwerpen kunnen realiseren en opdrachtgevers 3D-designs van onze ontwerpen kunnen laten zien voordat ze gerealiseerd worden.’