HomeActueelWaarom koos Martijn voor detachering door BK-professionals?

Nieuws

25 juni 2013

Waarom koos Martijn voor detachering door BK-professionals?

Martijn, 30 jaar, woonachtig in Hilversum, is Farmaceutical Engineer. Na zijn opleiding HBO Chemische technologie deed hij enkele jaren werkervaring op, maar door omstandigheden was hij op zoek naar een manier met zijn loopbaan een andere weg in te slaan. Samen met BK professionals is dit gelukt en heeft hij zijn carrière een enorme boost kunnen geven

Martijn: “Het aller belangrijkste is dat  BK oprecht betrokken is. De adviseurs nemen uitgebreid de tijd om jou te leren kennen om zo een uitermate representatief profiel van jou op te kunnen stellen. Tijdens de gesprekken krijg je een beter beeld van je eigen kwaliteiten en de banen die hierbij aansluiten. Door hun netwerk en inhoudelijk kennis van de markt kan BK verbanden leggen om op die manier de vacature te vinden die het beste aansluit bij jou als persoon.

BK is vooruitstrevend, staat open voor jouw dromen, durft buiten de conventionele kaders te denken en maakt het haar prioriteit om jouw carrière een vruchtbare wending te geven. Naast de eerlijke en transparante benadering, levert BK gewoonweg een zeer goede dienst.  Iets dat veel andere bureaus soms uit het oog verliezen.”