HomeActueelAlles over de winst van veilig en gezond werken

Nieuws

29 augustus 2013

Alles over de winst van veilig en gezond werken

BK Arbo, veiligheid & Opleidingen op beurs Veilig Werkt Beter van 24 t/m 26 september 2013 Brabanthallen ‘s- Hertogenbosch

 

Voorregistreren doet u hier!

Arbeidsveiligheid en gezond werken vergroot uw omzetkansen door te voldoen aan de eisen van potentiële opdrachtgevers en bespaart kosten door minder ziekteverzuim en het voorkomen van uitval en andere schade. Ook spelen bedrijven met veilig en gezond werken in op de verhoging van de pensioenleeftijd, de hogere arbeidsdruk en nieuwe technologische middelen. Kortom, veilig en gezond werken leidt tot meer efficiency en een beter rendement.

Met Veilig Werkt Beter 2013 is er nu eindelijk een vakevent met alles voor het tiptop in orde hebben van veilig en gezond werken, voor alle branches en overheden. Van een veilig gebouw met een gezond binnenklimaat, een veilige werkplek en comfortabele werkhouding tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Van machineveiligheid tot detectie. Van RI&E tot BHV. Een integrale aanpak levert synergie op. Nieuwe oplossingen dienen zich aan.

Ontdek úw mogelijkheden voor meer winst met veilig werken. Juist nu. Daarom nodigen wij u hiermee graag uit voor een bezoek aan het vakevent Veilig Werkt Beter 2013 dat plaatsvindt van 24 t/m 26 september a.s. in de Brabanthallen ’s Hertogenbosch. U bent van harte welkom in onze stand nummer 262.
 
Tevens ontmoeten wij u graag bij de presentatie van onze Arbeidshygiënist, Dennis Elbers over Projectmanagement en veiligheid op woensdag 25 september van 14.10 tot 14.30 uur’.

Via bovenstaande link kunt u zich voorregistreren. Hierdoor krijgt u gratis toegang tot de beurs. Veilig Werkt Beter 2013 zit boordevol primeurs, demonstraties, voordrachten, theater acts en interactieve bijeenkomsten. Graag tot dinsdag 24, woensdag 25 of donderdag 26 september a.s.