HomeActueelEven voorstellen: Bart Huijzers

Nieuws

24 september 2013

Even voorstellen: Bart Huijzers

Wie: Bart Huijzers, wonend in Goudswaard.

Als: Vanaf 1 juli 2013 ben ik begonnen bij Shell in Rijswijk als HSE-supervisor. Met nog een aantal andere collega’s, o.a. van BK, doe ik daar de veiligheidheidskundige toezicht en begeleiding van een interne verbouwing van Shell Project and Technology Rijswijk, dit maakt onderdeel uit van het Project Winning Innovation NL.

De werkzaamheden bestaan uit: verzorgen HSSE-introductie, dagelijks toezicht bij uitvoering werkzaamheden, controleren en advisering van de werkplannen, veilig toegang tot projectlocatie controleren/garanderen, incident rapporteren en assisteren bij onderzoek, rapporteren aan HSSE, logboek bijhouden, controle van nieuwe medewerkers (VCA), toezicht op materiaal en gereedschap, beoordeling risico-klasse van het werk, controle op afvoer afval en toezicht tijdens hijswerkzaamheden. Aan al deze werkzaamheden zijn diverse verantwoordelijkheden en bevoegdheden verbonden.

Waarom: Vanaf 2004 tot 30 juni 2013 heb ik voor Ecoloss Project gewerkt als milieukundig uitvoerder en met als bijtaak middelbaar veiligheidskundige. Via via nam Dirk Jan contact met mij op en het vervolg van dit telefoongesprek was een kennismakingsgesprek tussen BK Arbo, Veiligheid en Opleiding, Dirk Jan en mij. Zo werd mij dan ook de optie aangeboden om full-time als veiligheidskundige aan de slag te gaan, dit heb ik dan ook geaccepteerd. Ik kreeg een aanbod met veel uitdaging en mij 100% op veiligheid toe te kunnen spitsen en dit sprak mij enorm aan.

Tot op de dag van vandaag ga ik elke dag met plezier naar mijn werk en is elke dag een uitdaging.