HomeActueelBK ingenieurs ziet kansen in Noord Nederland en komt naar Delfzijl

Nieuws

22 oktober 2014

BK ingenieurs ziet kansen in Noord Nederland en komt naar Delfzijl

BK ingenieurs opent 1 november een kantoor in Delfzijl van waaruit Noord Nederland wordt bediend. Met circa 250 werknemers is BK ingenieurs een van de grotere zelfstandige bureaus. Het hoofdkantoor staat in IJmuiden. Met de vestiging in Delfzijl wordt de landelijke dekking van BK ingenieurs verder versterkt. Het bedrijf signaleert met name in de regio Eemsdelta een toename van de bedrijvigheid. BK ingenieurs begint in Delfzijl met twee werknemers en denkt dat het er over een aantal jaren tien tot vijftien kunnen zijn.

BK ingenieurs hecht volgens woordvoerder René Arisz veel belang aan actieve acquisitie en wil daarom zo dicht mogelijk tegen de bedrijvigheid aan zitten:

In de regio Eemsdelta en ook elders in de provincie Groningen zijn interessante ontwikkelingen gaande. Er gebeurt veel, zoals de bouw van windmolenparken, de komst van Google, financiële injecties voor het Noorden en het door aardbevingen benodigde funderingsherstel. Mede vanwege ons brede pakket aan diensten ziet BK ingenieurs volop kansen in Noord Nederland.

Het ingenieursbureau vestigt zich in van de gemeente gehuurde kantoorruimte aan de Nieuwe Weg 14 in Delfzijl, vlakbij het havengebied. De samenwerking met de gemeente was volgens René Arisz uitstekend: Men heeft er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daardoor voelt BK ingenieurs zich in Delfzijl welkom en gewaardeerd.

Bij de verdere uitbouw van het BK-kantoor zal de komende tijd vooral worden gelet op het inschakelen van vakmensen uit de regio.

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met René Arisz, telefoon 088-3212520 of [email protected]