HomeActueelBK Groep is BK ingenieurs

Nieuws

3 november 2014

BK Groep is BK ingenieurs

BK Groep heet met ingang van 1 november 2014 BK ingenieurs.

BK ingenieurs. Een duidelijke naam die uitstraalt wat wij zijn.

Velen zullen zich herinneren dat BK nog niet zo lang geleden ook deze naam droeg. Zoekend naar een overkoepelende identiteit van de veelzijdige disciplines binnen de groep kozen wij toentertijd voor de naam BK Groep. De eenheid van de groep is nu een feit, de herkenbaarheid daarentegen laat te wensen over. De naam BK ingenieurs neemt alle twijfel weg. 

BK ingenieurs is een middelgroot, zelfstandig en praktisch georganiseerd ingenieursbureau dat strategisch inzetbaar is. Elk label draagt bij aan de veelzijdigheid en deelt zijn kennis en expertise. Als klant profiteert u van de kracht van het allround advies- en ingenieursbureau. Zo ondersteunen wij u van A tot Z bij uw uitdaging.

BK ingenieurs is regionaal vertegenwoordigd en biedt landelijke ondersteuning. De 250 enthousiaste en gedreven medewerkers werken vanuit negen vestigingen in Nederland en voeren wereldwijd hun werkzaamheden uit. U krijgt de juiste technici op het juiste project. Dit geldt ook voor tijdelijke of vaste detachering op externe projecten.

De naam verandert, de veelzijdige dienstverlening blijft hetzelfde. Welke dienst u ook afneemt, bij BK ontvangt u een compleet, klantgericht en veelzijdig kwaliteitsproduct.

BK ingenieurs. Wel zo duidelijk.

Onze medewerkers van Marketing en Communicatie beantwoorden al uw eventuele vragen. Mail naar [email protected] of vul het contactformulier in op de website.