HomeActueel25 jaar BK ingenieurs

Nieuws

6 januari 2015

25 jaar BK ingenieurs

2015 is een bijzonder jaar voor BK ingenieurs, een kwart eeuw geleden zag BK het levenslicht. Dit jubileum zullen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Het hele jaar door vindt u de jubileumpagina onder het feestlogo op onze website. Daar besteden we elke maand kort aandacht aan diverse uitdagende projecten die BK gedraaid heeft de afgelopen 25 jaar en aan onze relatie met opdrachtgevers.

BK is ooit begonnen als eenmansbedrijfje, nu staat er een volwaardig ingenieursbureau met landelijke dekking, met dezelfde man nog altijd aan het roer. De veelzijdigheid en kwaliteit van de diensten stelt BK in staat om projecten van formaat tot een goed einde te brengen.

Het bedrijf is veranderd, gegroeid, volwassen geworden en bestaat inmiddels uit 250 medewerkers, verdeeld over negen vestigingen. Niet veranderd zijn de kernwaarden: optimale kwaliteit tegen een goede prijs, een fijne omgang met elkaar en met vakmanschap, kennis, innovatie en praktijkervaring hoog in het vaandel.

Hebt u vragen over het jubileumjaar, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling PR & communicatie via [email protected] of 088-3212520.