HomeActueelBK jubileumfeest – 21 mei 2015

Nieuws

12 mei 2015

BK jubileumfeest – 21 mei 2015

Voor BK ingenieurs is 2015 een jubileumjaar. Het in 1990 door Bert Zijl begonnen bureautje groeide in 25 jaar uit tot een landelijk werkend bureau met circa 230 medewerkers. Groei is overigens nooit de primaire drijfveer van BK geweest. Het uitgangspunt was om opdrachtgevers op basis van vakmanschap voor een goede prijs optimale kwaliteit te leveren. En dat is het nog steeds.

In onze werkwijze staat een prettige omgang met de klant centraal. Dat was zo in 1990 en dat is zo in 2015. Wij organiseren daarom voor onze klanten op donderdag 21 mei een feestelijke jubileumbijeenkomst in het Thalia Theater te IJmuiden. Bij die gelegenheid willen wij het nuttige met het aangename verenigingen.

Uiteraard is er volop gelegenheid voor persoonlijk contact tijdens de receptie. Maar behalve terugblikken op 25 goede jaren willen wij ook vooruitkijken. Dat gebeurt tijdens een debat over de toekomst van de Nederlandse infrastructuur onder leiding van journalist Frénk van der Linden. Panelleden zijn onder andere hoogleraar Alexander Rinnooy Kan en voorzitter Daan Stuit van MKB Infra en een redactielid van de Cobouw. Zij buigen zich over de mogelijkheden en kansen van innovatie in/en infrastructuur.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor deze jubilieumbijeenkomst. Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeekomst op 21 mei? Stuur dan een e-mail vóór dinsdag 19 mei naar [email protected]

De receptie vindt plaats van 15.30 tot 16.30 uur, gevolgd door het debat van 16.30 tot 17.30 uur.