HomeActueelBK ingenieurs partner Sevens Rugbytoernooi

Nieuws

29 mei 2015

BK ingenieurs partner Sevens Rugbytoernooi

Dit jaar sponsorde BK ingenieurs het Sevens Rugbytoernooi te Amsterdam. Op zondag 24 mei heeft BK ingenieurs samen met circa vijftig klanten en tien medewerkers de finalewedstrijden mogen toeschouwen op het hoofdveld.

Sevens Rugby
Sevens rugby is een rugby variant wat gespeeld wordt met een team van zeven. Hierdoor is er veel ruimte op het veld en gaat het veel meer om tactiek, samenspel en snelheid. Een wedstrijd duurt 2 x 10 minuten en gaat in hoog tempo door. Het is hierdoor een goede kijksport met veel actie. Het toernooi bestaat al meer dan 40 jaar en is de laatste jaren gegroeid tot een meerdaags groot internationaal toernooi, waarbinnen ook de nationale vrouwen landenteams een toernooi hebben.

BK en Amsterdam Sevens 2015
“Met respect voor elkaar open en eerlijk je doel proberen te bereiken. Als team.Winnen, soms verliezen, bereid zijn om te leren om het de volgende keer nóg beter te doen”: Hans Marks mede-organisator Rugby Sevens. Daar draait het voor ons om. Wij zijn BK ingenieurs, we werken met onze voeten in de klei.

Flexibiliteit en doorzettingsvermogen vinden wij ook bij projectmatig werken in bouw en infra projecten erg belangrijk. Een sport én evenement dus, waar wij verwantschap mee voelen en graag onze naam aan verbinden. Het Samurai team ging er uiteindelijk ook dit jaar met de overwinning van door.

Het enthousiasme van de sporters en toeschouwers maakte dat het een mooie en geslaagde dag was met prachtig weer, goede wedstrijden en interessante conversaties.