HomeActueelOpening vestiging Arnhem door Ron König en Bert Zijl geslaagd

Nieuws

25 januari 2016

Opening vestiging Arnhem door Ron König en Bert Zijl geslaagd

Op donderdag 21 januari is de vestiging in Arnhem geopend onder applaus van klanten en medewerkers van BK ingenieurs. Bert Zijl algemeen directeur van BK ingenieurs en Ron König wethouder van de gemeente Arnhem, hebben samen heb pand geopend onder het motto: “Samen werken aan morgen”.

De BK-vestiging op Industriepark Kleefse Waard (IPKW, het voormalige AKZO-terrein) vervangt een kantoor in Elst. Op IPKW vestigen zich vooral clean technology bedrijven die willen groeien op basis van innovatie. Voor BK ingenieurs weegt niet alleen die innovatie, maar ook de mogelijkheid van cross selling met juist dit type bedrijven zwaar.

BK ingenieurs is ervan overtuigd dat er met name op het gebied van duurzame innovatie steeds vaker sprake zal zijn van het delen van kennis. Dat kan bijvoorbeeld door middel van bijeenkomsten, onderwijsprojecten en het uitwisselen van werkervaring. Door dicht tegen uitstekend gefaciliteerde kennisclusters als die in Arnhem en Utrecht aan te gaan zitten wil BK ingenieurs optimaal inspelen op deze ontwikkeling.

Bij vragen over de vestiging in Arnhem is Dennis Heuveling de contactpersoon (06-51463886).

Voor algemene informatie over BK ingenieurs zie www.bkingenieurs.nl