HomeActueelGratis minisymposia – Toelichting natuurwetgeving

Nieuws

19 februari 2016

Gratis minisymposia – Toelichting natuurwetgeving

BK ingenieurs is gebouwd op kennis en deelt graag haar kennis met klanten en contacten. Daarom wordt er op woensdagochtend 16 maart 2016 een minisymposium 'Toelichting natuurwetgeving' georganiseerd. 

Vleermuizen in een te slopen pand, broedvogels in te kappen bomen of de bittervoorn in een te dempen watergang. Ongetwijfeld dat u één van deze voorbeelden een keer in uw werk bent tegengekomen en anders gebeurt dat vast nog eens.

Bent u projectleider, werkvoorbereider of uitvoerder en komt u hiermee in aanraking?
Dan is het minisymposium speciaal voor u!

Indien u bij aanvang van uw projecten niet goed op de aanwezigheid van beschermde soorten bent voorbereid, dan kan dat flinke vertraging en extra kosten met zich mee brengen. Welke soorten zijn er nou beschermd? Waarom is dat en hoe kan het werk toch worden uitgevoerd?

De ecologen van BK Ingenieurs B.V. willen dit u graag toelichten. In een kleine setting organiseren wij op woensdagochtend 16 maart 2016 van 9.00 tot 11.00 uur een gratis minisymposium over de Natuurwetgeving en hoe hiermee in de praktijk mee om te gaan.

We richten ons hierbij op de aannemerij in de sloop- en gww-sector, waarbij een presentatie wordt gegeven en met alle aanwezigen praktijkvoorbeelden worden behandeld.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd? Geeft u zich dan op via [email protected].
U kunt zich ook met meerdere collega’s opgeven.

Na aanmelding ontvangt u meer informatie over de locatie en dergelijke.

Wanneer? Woensdagochtend 16 maart 2016 van 9.00 tot 11.00 uur.
Sprekers? Sjoerd Luiten & Gerben Kalkman