HomeActueelBK ingenieurs sluit contract met SGS Nederland

Nieuws

10 januari 2023

BK ingenieurs sluit contract met SGS Nederland

Onze laboratoriumpartner is een belangrijke schakel in onze dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten. Eind 2022 liep het driejarig laboratoriumcontract met onze leverancier SGS af. Vóór de zomer zijn we daarom een meervoudig onderhandse aanbesteding gestart voor een nieuw driejarig analysecontract per 1 januari 2023.

Niet alleen de prijs was voor ons van belang; we zochten een partner die past bij onze ambities. In de uitvraag hebben wij de nadruk gelegd op een gelijkwaardige samenwerking, de kwaliteit van de dienstverlening en de wijze waarop onze partner het realiseren van onze doelstellingen voor verduurzaming van onze bedrijfsvoering kan versterken. Die samen met ons kan werken aan innovaties die de komende jaren nodig zijn om onze positie in de markt te versterken.

Wij zijn heel blij dat onze partner op alle onderdelen als beste naar voren kwam: SGS Nederland. Met SGS hebben we kort voor de kerst de voortzetting van de samenwerking bekrachtigd. We zijn vol vertrouwen dat we onze opdrachtgevers met SGS samen optimaal kunnen blijven bedienen.

Hebt u vragen over dit contract of wilt u zelf onderzoeken wat een samenwerkingsovereenkomst met BK ingenieurs kan opleveren? Neem per e-mail contact op met Wilbert van Pampus of bel hem op 088 321 25 00.

Bij de foto: Namens SGS Nederland waren tijdens de ondertekening aanwezig Marc Van Ryckeghem, Ivo van Hauthem, Mirjam van Gent en Lilian van Kempen. Namens BK ingenieurs waren erbij Ronald Kaasenbrood, Twan Geluk en Wilbert van Pampus.