HomeActueelBK ingenieurs strijkt neer in Tilburg

Nieuws

17 september 2020

BK ingenieurs strijkt neer in Tilburg

Vestiging Udenhout was al geruime tijd op zoek naar een nieuw onderkomen. Dit is nu gevonden in Tilburg.

De verhuizing van vestiging Udenhout naar het nieuwe pand in Tilburg is in volle gang. Het nieuwe onderkomen, dat gelegen is in Berkel-Enschot, heeft voldoende ruimte voor onze veldwerkbussen, opslag en voorziet ruimschoots onze behoefte aan kantoorruimte. Het pand is goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Vanuit vestiging Tilburg verzorgt BK ingenieurs bodemonderzoek voor regio zuid.

Medehuurder gezocht

Omdat BK ingenieurs lang niet het hele pand benut, zijn we nog op zoek naar een mede-huurder. Het zou mooi zijn als we op werkvlak iets voor elkaar kunnen betekenen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij maken gebruik van de begane grond, inclusief de opslagruimte. Vanuit de showroom is er een open trap met een vide naar de eerste verdieping.

De kantoorruimte is geheel gelegen op de eerste verdieping en is zeer compleet afgewerkt, inclusief airco, systeemplafond met LED verlichtingsarmaturen, tegelvloer en kabelgoten. Voor de bovenverdieping is er een aparte zijingang met een trap naar boven. Je kunt uiteraard door de voordeur, maar hebt daarnaast ook de mogelijkheid om via de zijingang een aparte trap omhoog te nemen.

Drink je op vrijdagmiddag graag een biertje met je mede ‘huurgenoten’? Dan is dit de perfectie locatie voor jouw bedrijf. Kijk voor meer informatie over het pand op de site van Bressonvankempen.

Nieuwsgierig?

Ook zo benieuwd hoe het gaat worden? Nog eventjes geduld. In verband met de coronamaatregelen zit een grootse opening er (nog) niet in. Maar op beperkte schaal is bezoek aan het pand wel mogelijk. Neem hiervoor contact op met Kris Mathijssen.