HomeActueelCorona-update

Nieuws

17 maart 2020

Corona-update

Corona houdt ons allemaal bezig, zowel zakelijk als privé. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en relaties heeft onze hoogste prioriteit. BK ingenieurs doet uiteraard ook wat zij kan en neemt de voorgeschreven maatregelen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. De waarden van BK ingenieurs staan recht overeind: verantwoordelijk, integer, eerlijk en respectvol, ook in tijden van Corona. We willen onze werknemers in staat stellen hun werk te doen en onze opdrachtgevers zo goed mogelijk blijven bedienen. 

Dienstverlening vanuit thuis

BK ingenieurs volgt strikt de richtlijnen van het RIVM. Concreet betekent dit dat de collega’s van al onze vestigingen zo veel mogelijk hun werkzaamheden vanuit hun huis verrichten. Alle contact zowel onderling als met onze opdrachtgevers verloopt digitaal, dus telefonisch, via Skype, per e-mail of chat.

Buitendienst blijft actief

Onze veldwerkers, DIA’s, toezichthouders en MKB’ers blijven buiten hun werk doen. Hun werkomstandigheden laten dit vooralsnog toe.

Bijeenkomsten opgeschort

Wij nemen geen deel aan geplande vergaderingen en andere bijeenkomsten met meer dan vijf personen. Niet op kantoor en ook niet op de bouwplaats of buiten. Deze annuleren we of verschuiven we naar een nader te bepalen later tijdstip. We nemen geen deel aan en organiseren geen evenementen.

Even niet sociaal

Onze (vrijdagmiddag)borrels vinden uiteraard tot nader order niet plaats. Wij schudden geen handen en houden minimaal twee meter afstand van elkaar.

Projectspecifieke maatregelen

Op sommige projecten zijn projectspecifieke maatregelen getroffen. Onze medewerkers houden zich hieraan, tenzij deze conflicteren met onze eigen maatregelen.

Aanspreken op onveilig gedrag

Wij spreken elkaar aan op afwijkend en gevaar onderschattend gedrag.

Uw plannen voorop

Ook in tijden van crisis blijven voor BK ingenieurs uw plannen voorop staan. De flexibiliteit van ons bureau zit ‘m in snel schakelen en doorgaan. Ons motto is niet voor niets ‘Samen werken aan morgen’.

In deze verwarrende tijd wensen wij al onze relaties sterkte en wijsheid.