HomeActueelEerstejaarsbijeenkomst bij BK ingenieurs

Nieuws

19 mei 2022

Eerstejaarsbijeenkomst bij BK ingenieurs

Als goede traditie houdt BK ingenieurs elk halfjaar de eerstejaarsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor de medewerkers die nieuw gestart zijn bij BK ingenieurs en maakt deel uit van het onboardingsprogramma. Tijdens de eerstejaarsbijeenkomst kunnen zij elkaar en de organisatie beter leren kennen.

In het afgelopen halfjaar zijn maar liefst zes aanwinsten gestart. Twee collega’s voor vakteam asbest, een collega voor vakteam milieuhygiënisch veldwerk en drie collega’s voor vakteam bodem. Zij zijn verdeeld over de vestigingen en verschillend in ervaringsniveau. We zijn erg verheugd. Want met hun komst zijn de vakteams meer op sterkte. En kunnen we onze opdrachtgevers nóg beter bedienen.

Onboardingsprogramma

Nieuwe medewerkers doorlopen bij BK ingenieurs een gebalanceerd onboardingsprogramma. Dit programma doorlopen ze onder leiding van een mentor. Het helpt hen wegwijs te worden in hun werkzaamheden, op de vestiging en in de digitale omgeving. De eerstejaarsbijeenkomst is een uitgelezen moment om hen nadrukkelijk welkom te heten bij BK ingenieurs. En een moment waarop zij elkaar in ontspannen sfeer ontmoeten en met elkaar en het bedrijf kunnen kennismaken. Zij komen meer te weten over de historie van BK ingenieurs, de organisatiestructuur, HR- en KAM-zaken en de ondernemingsraad.

Interactief

Kennis delen krijgt een belangrijke plaats in de ochtend. Omdat werken bij BK ingenieurs inhoudt dat je met veel andere specialisten en diverse vakteams samenwerkt. Er is ruimte voor een presentatie van een multidisciplinair project en uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Diverse expertises uit de diverse vakgebieden komen voor het voetlicht en een interactieve kennistest ‘wat weet je over BK ingenieurs’ geeft de ochtend een speelse noot.

Fotomoment

Tijdens het onvermijdelijke fotomoment wordt elke nieuwe medewerker individueel en in groepsverband op de gevoelige plaat vastgelegd. Dan is het tijd voor de afsluitende lunch. Als het goed is smaakt niet alleen de lunch naar meer. Wij zien in elk geval uit naar een vruchtbare samenwerking!