HomeActueelTrots op onze nieuwe talenten: welkom bij BK ingenieurs!

Nieuws

2 augustus 2024

Trots op onze nieuwe talenten: welkom bij BK ingenieurs!

Wist je dat de arbeidsmarkt momenteel ontzettend krap is? Het is een uitdaging om nieuwe collega’s te werven en te behouden. Daarom zijn we extra trots op de elf nieuwe talenten die onlangs zijn begonnen bij BK ingenieurs. Tijdens de introductiedag in Nieuwegein maakten zij kennis met elkaar en onze organisatie. Deze nieuwe collega’s werken verdeeld over al onze vestigingen en vakteams, wat ons team nog diverser en sterker maakt.

Wat maakt deze nieuwe aanwas zo belangrijk?

De schaarste op de arbeidsmarkt vraagt om een strategische aanpak. BK ingenieurs hanteren we daarom een sterke onboarding. Een warm welkom, effectieve begeleiding en oprechte aandacht zorgen ervoor dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen. Dit begint al bij de eerste kennismaking, waarbij we met een mentor en buddy-systeem de basis leggen voor een succesvolle carrière. De introductiedag hoort bij deze traditie.

Bouwen aan een goede relatie

Maar dat is niet alles. Onze focus ligt niet alleen op het aantrekken van nieuw talent, maar ook op het behoud van onze gewaardeerde medewerkers. We creëren een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin persoonlijke groei en werk-privébalans centraal staan. Want uiteindelijk is het niet alleen het salaris dat telt, maar ook de mogelijkheid om te werken aan complexe vraagstukken en samen te werken in een hecht team. BK Starters is daar een goed voorbeeld van.

Ook in de toekomst blijven we talent aantrekken

Bij BK ingenieurs bieden we jonge talenten een springplank naar een mooie carrière. Door nauwe banden met onderwijsinstellingen en het bieden van stageplaatsen. Maar ook in onze wervingsmethoden blijven we actief innoveren. Van jobslots op LinkedIn tot kennissessies organiseren met experts.

Ruimte voor meer talent

Ben jij benieuwd hoe het is om bij BK ingenieurs te werken? Er is ruimte voor nog meer talent! Check de vacatures en solliciteer direct. Of stuur eigenwijs een open sollicitatie. Ook voor stage. Mail hiervoor naar [email protected]. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. 💬