HomeActueelVanaf 12 mei gaat BK bouw- & milieuadvies verder als Equipe Adviseurs by BK

Nieuws

13 mei 2022

Vanaf 12 mei gaat BK bouw- & milieuadvies verder als Equipe Adviseurs by BK

Equipe Adviseurs by BK

Sinds BK Geluid en Trillingen in 2009 het levenslicht zag, is de onderneming onder de naam BK bouw- & milieuadvies uitgegroeid tot een veelzijdig adviesbureau met de expertises bouwfysica, ecologie, milieu en ruimte en omgevingsmanagement. Nu is onze zusteronderneming in de volgende fase beland. Het wil de eigen identiteit benadrukken en uiting geven aan de unieke waarden en positie: de beste prestaties behalen door teamwork. De nieuwe naam Equipe Adviseurs zet deze beweging kracht bij.

BK ingenieurs feliciteert

Wij feliciteren Equipe Adviseurs by BK met deze nieuwe, frisse bedrijfsuiting en zien uit naar voortzetting van de samenwerking. Ook met Equipe adviseurs by BK gaan we samen voor goud. Voor u als klant verandert er niets. De expertises die BK ingenieurs biedt op het gebied van bodem, asbest, civiel en arbo & veiligheid blijven onveranderd. Ook blijft vakteam bouw- & milieuadvies actief de expertises bouwfysica, ecologie, omgevingsmonitoring en milieu & ruimte vormgeven.

By BK

Equipe adviseurs by BK verloochent zijn afkomst niet. Daarom by BK. Er verandert niets aan de intensieve samenwerking om onze opdrachtgevers te voorzien van kwalitatief hoogwaardig en passend advies. Zoals u van ons gewend bent.

Vragen

Hebt u vragen over de nieuwe naam, dan kunt u contact opnemen met Niels Blokland of Klaas Romijn van Equipe Adviseurs. En neem vooral alvast een kijkje op hun website.