HomeActueelWilbert van Pampus adjunct-directeur BK ingenieurs

Nieuws

15 februari 2019

Wilbert van Pampus adjunct-directeur BK ingenieurs

Wilbert werkt sinds augustus 2018 bij BK ingenieurs als senior adviseur en projectmanager, met name op het gebied van civiele techniek- en bodemprojecten. Met ingang van 1 januari 2019 treedt Wilbert, net als  Lilian Velthuis, als adjunct-directeur toe tot de directie van BK ingenieurs.

Wilbert studeerde cultuurtechniek met als specialisatie hydrologie aan de Universiteit van Wageningen. Hij werkte twintig jaar voor advies- en ingenieursbureau Tauw. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het opstarten en uitbouwen van de vestiging in Amsterdam, had hij de vestiging in Utrecht onder zijn hoede en gaf hij op concernniveau leiding aan de afdeling watermanagement.

Na zijn tijd bij Tauw werkte Van Pampus een aantal jaren als freelancer. Sinds augustus 2018 werkte hij op die basis in opdracht van BK ingenieurs, om zo de door beide partijen beoogde toetreding tot de directie te verkennen. Wilbert vis met zijn brede achtergrond een echte generalist, die zich binnen de directie met name zal richten op projectbeheersing en het ondersteunen van projecten op het gebied van Civiele Techniek.

Contact opnemen met Wilbert van Pampus kan per e-mail [email protected] of telefonisch via 088 321 25 89.