HomeActueelHoe bevalt de Omgevingswet? Vul de enquête in!

Nieuws

2 februari 2024

Hoe bevalt de Omgevingswet? Vul de enquête in!

Wat betekent de Omgevingswet voor mijn werkzaamheden?

Sinds 1 januari is de Omgevingswet van kracht. De wet stelt de leefomgeving centraal, moet inzichtelijk en voorspelbaar zijn en de balans bewaken tussen benutten en beschermen. Maar wat betekent de invoering van deze wet voor de dagelijkse praktijk?

Onduidelijkheden? U bent niet de enige

Bij BK ingenieurs merken we dat onder onze opdrachtgevers veel vragen leven. Hoe zit het nu met de veranderde procedures en benamingen? Wat moet ik in het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) invoeren? Wat is er veranderd in de wetgeving? We kunnen ons voorstellen dat ook voor u nog niet alles duidelijk is. Uiteraard nemen wij elke vraag serieus. Intern hebben we ons uitgebreid verdiept in de veranderingen die de wet met zich meebrengt. Onder dit bericht vindt u de enquête Omgevingswet. Deze zetten wij in om een nog beter beeld te krijgen van waar wij u en andere relaties verder kunnen helpen.

Kennissessie

Bij veel herhalende vragen willen we voor onze relaties in het tweede kwartaal van 2024 een kennissessie Omgevingswet organiseren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien welke stappen doorlopen moeten worden. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Om er een nuttige sessie van te maken, vragen wij u onze enquête Omgevingswet hieronder in te vullen. Kunt u direct aangeven of u belangstelling hebt in een kennissessie.

Meer weten of contact opnemen?

Wilt u meer weten over het hoe en waarom, of bent u geïnteresseerd in een kennissessie voor uw medewerkers, neem dan contact op met onze adviseur marketing en communicatie Sandra Bouwman via [email protected] of bel haar op 088 321 25 00.

Enquête Omgevingswet

We horen graag waar u met de nieuwe Omgevingswet tegenaan loopt.

  • Omschrijf de werkzaamheden waardoor u of uw onderneming in aanraking komt met de Omgevingswet.
  • Bijvoorbeeld Digitaal Stelsel Omgevingswet, veranderde wetgeving, gewijzigde procedures/benamingen....
  • Bijvoorbeeld Digitaal Stelsel Omgevingswet, veranderde wetgeving, gewijzigde procedures/benamingen....
  • Hebt u behoefte aan extra informatie over of ondersteuning bij het werken met de Omgevingswet of het Digitaal Stelsel Omgevingswet en zo ja, op welke gebieden?
  • Ziet u voordelen, hebt u al een positieve ervaring die u wilt delen, hebt u al tijd bespaard, gemak ervaren?
  • Zo ja, welke vestiging heeft uw voorkeur? Nieuwegein, Tilburg of Velserbroek.
  • Hiermee geeft u ons toestemming om uw enquête, naam, e-mailadres en telefoonnummer in een beschermde omgeving te bekijken en verwerken. Wij gaan uiteraard zeer zorgvuldig met uw gegevens om.

 

Foto: Toolkit Omgevingswet, Rob Acket