HomeOpleidingenCursusaanbodBasiscursus Bodem

Opleidingen

BK ingenieurs

Basiscursus Bodem

Achtergrond

Bij grondverzet hebt u als professional te maken met bodem en bodembeleid. Met de basiscursus bodem bent u in het bezit van de basiskennis van de bodem die nodig is om in vroeg stadium van uw project rekening te kunnen houden met het bodembeleid, om verrassingen en vertraging te voorkomen.

Doel van de cursus

De basiscursus bodem is een introductie in het Nederlandse bodembeleid. We behandelen de gevolgen die het bodembeleid heeft in de praktijk voor onder andere onderzoek en realisatie. We maken de vaktaal begrijpelijk.

Doelgroep

Deze tweedaagse basiscursus Bodem is bestemd voor de professional uit de publieke en de private sector die in zijn functie regelmatig te maken krijgt met bodemonderzoek of bodemgerelateerde vraagstukken. Dit kunnen zijn inkopers, projectleiders, directievoerders en toezichthouders van opdrachtgevers en werkvoorbereiders, of bijvoorbeeld uitvoerders en kwaliteitsverantwoordelijke personen (KVP’ers) van BRL 7000-gecertificeerde aannemers.

Vooropleiding/niveau

Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Het niveau is vanaf MBO.

Duur en prijs van de cursus

We geven de cursus aan de hand van theorie én praktijk in twee dagen, van 08.30 tot 16.30 uur, gedurende twee weken. De cursusprijs bedraagt € 495,- (exclusief btw). Dit is inclusief koffie, thee, lunch, deelnamecertificaat en het lesboek, dat na de cursus als naslagwerk kan dienen.

Voorwaarden
Indien in goed overleg een cursist wordt geannuleerd of de cursist wordt doorgeschoven naar een andere cursusdatum, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen vijf werkdagen zijn wij genoodzaakt de helft vande cursusprijs in rekening te brengen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Jansen via [email protected] of 088 – 321 26 69.