HomeOpleidingenCursusaanbodherhaling Deskundig Leidinggevende Projecten volgens CROW-publicatie 400

Opleidingen

BK ingenieurs

herhaling Deskundig Leidinggevende Projecten volgens CROW-publicatie 400

Achtergrond
De veiligheidsklasse-indeling is gewijzigd met het actief worden van de nieuwe CROW-publicatie 400 (werken in of met verontreinigde bodem, juni 2017). Hiermee zijn de eisen aan de diverse deskundigen in het werkveld aangepast voor de veiligheidsklassen met een hoog risico.

Deskundig Leidinggevenden Projecten moeten sinds 1 januari 2019 aantoonbaar en middels examen getoetst aan de nieuwe kenniseisen te voldoen. Na het succesvol afronden van de bijscholing DLP moet de DLP het certificaat elke vijf jaar verlengen.

De DLP mag werkzaamheden uitvoeren in de veiligheidsklassen ‘Oranje’ en ‘Rood niet-vluchtig’.

Doel van de cursus
De cursus H-DLP (herhaling DLP) geeft invulling aan de gestelde eisen in CROW-publicatie 400.

Doelgroep
De cursus is bestemd voor de DLP, KVP, MVK, HVK, AH en MoSHE wiens DLP-certificaat dient te worden verlengd in het kader van de CROW-publicatie 400.

Vooropleiding/niveau
De cursist dient in het bezit te zijn van een geldig DLP-certificaat.

Duur en prijs van de cursus
We geven deze eendaagse cursus van 8.00 uur tot circa 14.30 uur. Een onafhankelijk examenbureau neemt het examen af in de middag van 14.30 tot 17.00 uur.

De cursusprijs bedraagt € 270,- (exclusief btw) per cursist. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, lunch, examen en, bij voldoende resultaat, het certificaat.
Op verzoek leveren wij de CROW-publicatie 400 tegen de geldende kostprijs

Voorwaarden
Indien in goed overleg een cursist wordt geannuleerd of de cursist wordt doorgeschoven naar een andere cursusdatum, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen vijf werkdagen zijn wij genoodzaakt de helft vande cursusprijs in rekening te brengen..

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Jansen via [email protected] of 088 – 321 26 69.