HomeOpleidingenCursusaanbodBRL 7000, o.a. voor werkvoorbereiders/Interne auditoren

Opleidingen

BK ingenieurs

BRL 7000, o.a. voor werkvoorbereiders/Interne auditoren

Achtergrond

Kwalibo (kwaliteitsborging in het bodembeheer) is een belangrijk onderdeel van het Besluit bodemkwaliteit en heeft tot doel de kwaliteit van de uitvoering van werkzaamheden in de (water)bodemsector te verhogen en integriteit van de uitvoerders te verbeteren. Werkzaamheden in en met verontreinigde grond dienen vakkundig te worden uitgevoerd.

Doel van de cursus

De cursus BRL 7000, o.a. voor werkvoorbereiders/Interne auditoren geeft inzicht in de achtergrond van de specifieke protocollen van de BRL 7000-serie en de relatie met het Besluit bodemkwaliteit. De cursus geeft inzicht in de verantwoordelijkheden van de diverse actoren binnen de BRL 7000 en de relatie met kwaliteitsmanagementsystemen.

Doelgroep

Interne auditoren, werkvoorbereiders en operationeel leidinggevenden bij BRL 7000-gecertificeerde aannemers, ZZP’ers en toezichthouders en handhavers bij (water) bodemsaneringen. De cursus is afgestemd op de aanvullende kenniseisen voor werkvoorbereider en interne auditor als omschreven in de Kwalibo Beoordelingsrichtlijn BRL 7000.

Vooropleiding/niveau

Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Beheersing van de Nederlandse taal is aan te bevelen. Het niveau is MBO.

Duur en prijs van de cursus

Deze eendaagse cursus geven we van 9.00 uur tot circa 15.00 uur. De cursusprijs bedraagt € 239,- (exclusief btw) per cursist. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, lunch en een deelnamecertificaat.

 

Voorwaarden
Indien in goed overleg een cursist wordt geannuleerd of de cursist wordt doorgeschoven naar een andere cursusdatum, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen vijf werkdagen zijn wij genoodzaakt de helft vande cursusprijs in rekening te brengen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Jansen via [email protected] of 088 – 321 26 69.