HomeOpleidingenCursusaanbodGasmeten (EX-OX-TOX)

Opleidingen

BK ingenieurs

Gasmeten (EX-OX-TOX)

Achtergrond
Gasmetingen worden uitgevoerd om te bepalen of schadelijke gassen of dampen op de werkplek aanwezig zijn. Met name bij het werken met verontreinigde grond en in besloten ruimten brengen schadelijke gassen risico’s met zich mee.

Doel van de cursus
De cursus gasmeten (EX-OX-TOX) is bedoeld voor iedere persoon die in zijn functie belast is met het uitvoeren van gasmetingen. De cursus laat de deelnemer kennis maken met de theorie achter het gasmeten en de verschillende soorten gasmeetapparatuur. De theorie vullen we aan met praktijkoefening.

Doelgroep
Mensen die werkzaam zijn in besloten ruimten, gaswachten, mangatwachten en mensen in het bezit van het DLP-certificaat die verdieping of opfrissing van hun kennis en vaardigheden willen.

Vooropleiding/niveau
Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Beheersing van de Nederlandse taal is aan te bevelen.

Duur en prijs van de cursus
We geven de cursus van 09.00 tot 16.00 uur. De cursusprijs bedraagt € 259,- (exclusief btw). Dit is inclusief het lesmateriaal, deelnamecertificaat, lunch, en thee of koffie.

Voorwaarden
Indien in goed overleg een cursist wordt geannuleerd of de cursist wordt doorgeschoven naar een andere cursusdatum, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen vijf werkdagen zijn wij genoodzaakt de helft vande cursusprijs in rekening te brengen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Jansen via [email protected] of 088 – 321 26 69.