HomeOpleidingenCursusaanbodHerhaling Veiligheid Operationeel Leidinggevenden (H-VOL-VCA)

Opleidingen

BK ingenieurs

Herhaling Veiligheid Operationeel Leidinggevenden (H-VOL-VCA)

Doel van de cursus
Tijdens deze herhalingscursus H-VOL-VCA behandelen we kort alle te examineren hoofdstukken. De belangrijkste en moeilijkste onderwerpen frissen we weer op. We besteden aandacht aan het oefenen van examenvragen . Door de compacte ééndaagse opzet inclusief het examen én het hoge slagingspercentage is het een zeer efficiënte cursusvorm. Niet alleen herhalingscursisten maken gebruik van deze vorm, maar ook cursisten van hoger niveau vinden een uitdaging in deze eendaagse cursus.

Algemeen
We geven de cursus op een ontspannen en didactisch verantwoorde manier, met beknopte behandeling van de hoofdpunten van de te examineren hoofdstukken.

Examen
De cursus sluit af met een landelijk erkend examen. De cursist krijgt bij goed gevolg een diploma (en een pasje) toegestuurd, met een geldigheidsduur van 10 jaar.

Duur en prijs van de cursus
We geven de cursus in één dag, van 08.30 tot 16.30 uur met aansluitend het examen van 16.30 tot 17.45 uur. De cursusprijs bedraagt € 235,- (exclusief btw). Dit is inclusief het lesmateriaal, examen, diploma, pasje, lunch, en thee of koffie.

Voorwaarden
Indien in goed overleg een cursist wordt geannuleerd of de cursist wordt doorgeschoven naar een andere cursusdatum, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen vijf werkdagen zijn wij genoodzaakt de helft vande cursusprijs in rekening te brengen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Jansen via [email protected] of 088 – 321 26 69.