HomeOpleidingenCursusaanbodVeiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU)

Opleidingen

BK ingenieurs

Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU)

Achtergrond
De cursus VIL-VCU is verplicht voor intercedenten die werkzaam zijn bij VCU-gecertificeerde uitzendbureaus en is aan te bevelen voor alle intercedenten, werkzaam in de technische en industriële branche. Voorheen behaalden leidinggevenden en intercedenten meestal VOL-VCA. Deze cursus voldoet aan de eisen zoals die zijn gesteld aan de VCU-certificering.

Doel van de cursus
Na het volgen van de cursus bezit de cursist basiskennis over de veiligheidseisen en voorschriften die in acht worden genomen bij het uitvoeren van werkzaamheden en weet de cursist hoe mensen te motiveren zijn om de regels na te leven.

Doelgroep
Intercedenten, werkzaam in de technische en industriële branche.

Vooropleiding/niveau
Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Beheersing van de Nederlandse taal is aan te bevelen.

Algemeen
We geven de cursus op een ontspannen en didactisch verantwoorde manier gegeven. Het is een gedegen les doordat we alle te examineren hoofdstukken uitvoerig behandelen. De theorie lichten we toe met praktijkvoorbeelden en er is ruim de mogelijkheid om te oefenen met beantwoorden van examenvragen. Door de compacte  opzet en het hoge slagingspercentage is het ook een zeer (kosten)efficiënte cursusvorm.

Examen
De cursus wordt afgesloten met een landelijk erkend examen. De cursist krijgt bij goed gevolg een certificaat en een pasje toegestuurd, met een geldigheidsduur van 10 jaar.

Duur en prijs van de cursus
We geven de cursus in één dag van 08.30 tot 16.30 uur met aansluitend het examen van 16.30 tot 17.45 uur. De cursusprijs bedraagt €235,- (exclusief btw). Dit is inclusief het lesmateriaal, examen, diploma, pasje, lunch, en thee of koffie.

Voorwaarden
Indien in goed overleg een cursist wordt geannuleerd of de cursist wordt doorgeschoven naar een andere cursusdatum, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Bij afmelding binnen vijf werkdagen zijn wij genoodzaakt de helft vande cursusprijs in rekening te brengen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Jansen via [email protected] of 088 – 321 26 69.