HomeActueelBK Breed: In een nieuw digitaal jasje

Nieuws

20 juni 2014

BK Breed: In een nieuw digitaal jasje

BK Breed, het relatiemagazine van allround ingenieurs- en adviesbureau BK Groep, is nu digitaal.

In deze editie komen onder andere aan de orde:

Fokkerhaven in Den Haag: eensgezinde actie
Begin dit jaar startten de eerste voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een waterberging in de Fokkerhaven in Den Haag, waarvoor BK bodemonderzoek uitvoerde. Ingenieursbureau gemeente Den Haag vroeg BK Bodem om het terrein te onderzoeken en om een milieukundige te leveren bij dit uitdagende project.

Co-makers Ymere en BK Groep
Toegevoegde waarde creëren door samenwerking. Dat is het idee achter de overeenkomst die BK Groep met woningbouwcorporatie Ymere heeft gesloten. Door krachten te bundelen kan iedere partij doen waar hij goed in is, zodat 1 plus 1 ècht 3 wordt.

Inventarisatie tijdens cruise Caribisch gebied
Begin dit jaar kon Ronald Stoel van BK Asbest het nuttige met het aangename verenigen. Tijdens een tiendaagse trip door het Caribisch gebied inspecteerde de Delftenaar het cruiseschip MS Zuiderdam op de aanwezigheid en risico’s van asbest.

Vanuit de ogen van onze stagiaires
Binnen BK worden diverse werkstages aangeboden om studenten kennis te laten nemen van de organisatie en het werkgebied. Thom Kleverlaan heeft meegelopen bij BK Civiel & Sport en Jeroen Hagenbeek bij BK Bouw- en Milieuadvies. Lees meer over de ervaringen die zij hebben opgedaan!

Lees meer!