HomeActueel‘Veiligheid’ thema van relatiemagazine BK breed #1 2019

Nieuws

8 februari 2019

‘Veiligheid’ thema van relatiemagazine BK breed #1 2019

Veiligheid. Ongevallen met gewonden of zelfs doden roepen de vraag op wie er eigenlijk verantwoordelijk is voor de veiligheid op de bouwplaats. Een actueel en betekenisvol onderwerp dat nauw raakt aan het werk van vakteam arbo & veiligheid van BK ingenieurs. Alle reden om dit thema in de BK breed nader te belichten.

In dit nummer aan het woord Philip van Nieuwenhuizen, voorzitter van MKB Infra: “Veiligheid moet net zo zwaar wegen als duurzaamheid en innovatie. Het is een illusie om te denken dat er gegarandeerd nóóit iets fout gaat. Maar te veel opdrachtgevers laten zich naar mijn mening nog leiden door de laagste prijs. Dat draagt zeker niet bij aan het realiseren van een optimale veiligheid.”

IC Netherlands over de coördinatie van de bouwwerkzaamheden door BK ingenieurs: “De inzet is goed. Ze zitten in de communicatie met de bewoners soms in een lastige positie. Zij vormen het aanspreekpunt namens de ontwikkelaars, maar vaak ook voor de gemeente. Ze pakken die rol heel voortvarend op.”

Lees verder en ontdek meer in ons relatiemagazine BK breed >>