HomeActueelNCCW-update: gebouw bijna volledig gesloopt

Nieuws

15 oktober 2024

NCCW-update: gebouw bijna volledig gesloopt

Vorderingen in project voormalig NCCW-gebouw voor De Alliantie

Het voormalige NCCW-gebouw was indrukwekkend en iconisch met een vloeroppervlak van meer dan 15.000 vierkante meter. Was, want het is inmiddels nagenoeg helemaal gesaneerd, ontmanteld en gesloopt.

Saneren, ontmantelen, slopen

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek heeft het leeuwendeel van het sanerings- ontmantelings- en sloopwerk op zich genomen en heeft fase 2A succesvol afgerond. We zijn nu volop bezig met voorbereiden van fase 2B en het verder opschonen van het terrein om het helemaal gereed te maken. Dit project brengt mooie uitdagingen met zich mee, vooral op het gebied van asbestverwijdering en het beschermen en mitigeren van flora en fauna.

Doel: bouwrijp maken voor woningbouw

Dit grootschalige project voeren we uit in opdracht van De Alliantie Ontwikkeling en heeft als doel het terrein bouwrijp te maken. De projectlocatie zal na het bouwrijp maken van de grond en het verwijderen van de oude infrastructuur plaats bieden aan meer dan vierhonderd nieuwe woningen in de toekomstige woontorens.

Meer weten? Lees de projectreferentie of neem contact op met projectmanager Twan Geluk voor meer informatie of samenwerkingsmogelijkheden. Dat kan per e-mail of bel 06-55771024.

NCCW-gebouw, Almere, De Alliantie, BK ingenieurs, Dusseldorp. sloop, sanering, bouwrijp maken, asbest, ontmantelen, woningbouw,