HomeActueelZonnig relatie-evenement Utrecht groot succes

Nieuws

14 oktober 2022

Zonnig relatie-evenement Utrecht groot succes

De tijd gaat snel, het is alweer twee weken geleden dat het relatie-evenement plaatsvond. Tijd voor een terugblik.

Na een aantal dagen van heftige regenbuien begon de dag van ons relatie evenement met zeer dichte mist. En hoewel de kans op regen was aangekondigd, brak de zon al snel door. En die bleef de hele dag volop schijnen.

Toch druppelen

Rond 13.45 druppelden de eerste gasten binnen bij het WTC, op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station. De koffie en thee en wat lekkers stond al klaar. Na een welkom bij het relatie-evenement door adjunct-directeuren Eric Mathôt en Wilbert van Pampus gaf Paul Roncken een verdieping lager een interactieve presentatie. Zijn visie op het bouwen, leven en werken van nu tot 2050 riep wel wat vragen op en zette aan het denken. Er volgde direct al een levendige discussie.

Ronde van Utrecht

Daarna was het tijd om naar buiten te gaan. Met dit weer zeker geen straf! In vier groepen verliet iedereen het WTC om onder leiding van een vestigingsmanager te voet de Ronde van Utrecht te maken langs verschillende projecten. Onderweg vertelde de vestigingsmanager het nodige over de ontwikkelingen in Utrecht. Bij het Beatrixtheater, Jaarbeursplein, Inktpot, Kruisvaartkade, iedere halte vertelde een collega van BK ingenieurs of Equipe Adviseurs of een opdrachtgever over het verloop van het project.

 

Deelnemer: ‘Ik wist wel zo’n beetje wat jullie doen, maar het is goed om het eens te zien aan de hand van de projecten’

Bootje varen

Een deel van de ronde legden we af per boot. Zo liet de stad zich uit een ander perspectief zien. En er was ruimte om even te kletsen met je buurman of -vrouw. Volgens planning kwamen alle groepen rond 17.00 uur weer bij het WTC aan. Hans Bootsma stond al klaar voor de laatste presentatie van de middag. Na een korte inleiding van adjunct-directeur Lilian Velthuis ging hij dieper in op de ambitie van Synchroon om CO2-neutraal te bouwen.

Tekenen

Onze cartoonist maakte van de meeste aanwezigen een mooie prent en er was volop gelegenheid tot netwerken, ervaringen delen en  bijpraten tot we moe en voldaan afscheid namen van elkaar en van een geslaagde middag.

Van het relatie-evenement genoten? Mail naar [email protected] en laat een review achter. Volgend jaar is er een nieuwe editie. Houd je mailbox in de gaten.