HomeActueelCursusaanbod juni-juli

Nieuws

7 juni 2022

Cursusaanbod juni-juli

Vóór de zomer nog je opleiding doen en na je vakantie met je nieuw verworven kennis aan de slag? Kies uit ons cursusaanbod en schrijf je nu in voor de opleiding of cursus van jouw keuze. 

Wat staat er in juni-juli op de cursusplanning?

Basiscursus bodem

De tweedaagse basiscursus Bodem zetten we deze keer in het zonnetje. De cursus was deze keer al vol en heb je bij verschijnen van dit schrijven al gemist, maar is zeker de moeite waard om je in te verdiepen! De tweedaagse cursus is bestemd voor de professional uit de publieke en de private sector die in zijn functie regelmatig te maken krijgt met bodemonderzoek of bodemgerelateerde vraagstukken. In de cursus is er een gebalanceerde mix van theorie en praktijk. Onze ervaren docent Jelle de Gier is in het dagelijks leven namelijk ook senior adviseur bodem bij ons ingenieursbureau. De cursus is deze maand gepland voor 2 juni en 9 juni in Velserbroek. De lunch is inclusief, net als het deelnamecertificaat en het lesboek, dat na de cursus als naslagwerk kan dienen.

Op 10 november is er een nieuwe kans, dus schrijf je direct in.

Inschrijven of maatwerk?

Ook de andere cursussen bevelen we van harte aan. Meer informatie vind je op de opleidingenpagina. Inschrijven kan direct onder de cursus van jouw keuze. Wil je meer weten, heb je liever maatwerk of wil je een groep aanmelden, neem dan even contact op met onze cursuscoördinator Marianne Jansen of via 088 321 25 00.