HomeProjectenSecond opinion en grondige inspectie winkelpand

Project

Second opinion en grondige inspectie winkelpand

De opdrachtgever twijfelde over de juistheid van een verschenen rapport over de aanwezigheid van asbest en vroeg ons om een second opinion.

Inspectie en rapportage

Wij hebben een grondige inspectie uitgevoerd op een cluster binnen het pand. Het betreft een winkelpand van negen bouwlagen van circa 35.000 m2 met op de bovenste verdieping een restaurant. In een heldere rapportage hebben wij onze bevindingen vastgelegd.

Persoonlijke toelichting

In een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever heeft onze adviseur die het onderzoek verrichtte de rapportage nader toegelicht en alle eventuele risico’s besproken.

Toezicht en controle

Tijdens de uitvoering van de saneringswerkzaamheden door een erkend saneringsbedrijf heeft onze adviseur intensief toezicht gehouden door het controleren van vereiste documenten, adviezen geven aan de opdrachtgever en aannemer, de directievoerder ondersteunen en het controleren op het uitgezette te saneren gebied en het registreren van de afgevoerde hoeveelheden. Veiligheid voor de omgeving en de medewerkers staat bij ons voorop.

Zorgeloos aan het werk

Na afronding van de sloopwerkzaamheden is er geen enkele belemmering meer om een nieuwe invulling te geven aan het complex.

De expertise van BK ingenieurs in dit project:


Volgend project Fill 4 Created with Sketch.

Aan 't IJ, BK ingenieurs, Shell, Overhoeks, Amsterdam. A'dam toren, maritiem hotel, Amvest, BeamFlight

Project

18 augustus 2017

Aan ’t IJ Amsterdam

BK ingenieurs, al jaren actief betrokken bij de ontwikkeling Aan ’t IJ te Amsterdam.  Op het…

Lees meer