HomeProjectenAsbestonderzoek op afroep voor woningcorporatie

Project

Asbestonderzoek op afroep voor woningcorporatie

Woningcorporaties doen asbestonderzoek bij mutatie van de woningen en wanneer groot onderhoud of renovatie aan de orde is. Dit asbestonderzoek voeren wij op afroep uit.

Inspectie voor mutatie

De contactpersoon van de woningcorporatie meldt een woning of een serie woningen bij ons aan. Wij maken een afspraak voor inspectie van de woning en de opleverdatum van het rapport. Onze inspecteur gaat na of er asbest in de woning aanwezig is en zo ja, in welke hoedanigheid en rapporteert dit per woning in een heldere rapportage aan de corporatie.

Inspectie bij groot onderhoud en renovatie

Bij groot onderhoud en renovatie is het onderzoek specifiek gericht op de aangegeven onderhoudswerkzaamheden. Wij adviseren in dit geval ook over de insteek van het onderzoek.

Bij totaalsloopprojecten ontzorgen wij de opdrachtgever volledig. Directievoering, leveren sloopbestek, verzorgen van de aanbesteding, uitvoer van de asbestinventarisatie, uitvoering van het slooptraject tot en met de oplevering, alles nemen wij uit handen.

Bewoners ondervinden zo min mogelijk last van het onderzoek. Destructief onderzoek voeren wij zo veel mogelijk uit in leegstaande woningen.

De expertise van BK ingenieurs in dit project:


Volgend project Fill 4 Created with Sketch.

Aan 't IJ, BK ingenieurs, Shell, Overhoeks, Amsterdam. A'dam toren, maritiem hotel, Amvest, BeamFlight

Project

18 augustus 2017

Aan ’t IJ Amsterdam

BK ingenieurs, al jaren actief betrokken bij de ontwikkeling Aan ’t IJ te Amsterdam.  Op het…

Lees meer