HomeActueelBK ingenieurs scoort opnieuw Raamovereenkomst milieuonderzoeken Gemeente Amsterdam

Nieuws

11 juni 2020

BK ingenieurs scoort opnieuw Raamovereenkomst milieuonderzoeken Gemeente Amsterdam

Vol trots laten wij u weten dat Gemeente Amsterdam BK ingenieurs opnieuw heeft gekozen tot raamcontractant voor milieuonderzoeken (water)bodem en wegverhardingen in de Gemeente Amsterdam.

Proceskwaliteit

Alle twintig inschrijvingen zijn beoordeeld. De beste vijf inschrijvers zijn geselecteerd. BK ingenieurs is aangemerkt als één van de Economisch Meest Voordelige Inschrijvingen (EMVI), maar krijgt de gunning vooral op de factor kwaliteit. Iets waar we alleen maar trots op kunnen zijn. BK ingenieurs zet eigen veldwerkteams in; piekbelastingen kunnen we oplossen door de inzet van een groot team. Komen we nog menskracht tekort, dan huren we deze in. Bij calamiteiten kan MKB worden ingezet om monsters te nemen. We stellen ons tot doel om 90% van de ondezoeken die onder raamcontract plaatsvinden, binnen de planning te realiseren. Lukt dit niet, dan doneren we een bedrag aan het Leger des Heils. Bij alle vormen van rapportage zetten we een tegenlezer in. Zo houden we de kwaliteit niet alleen hoog, maar borgen we ook de continuiteit. Dit doen we overigens standaard.

Proactieve houding, flexibiliteit en samenwerking

Per specialisme zetten we een vakteam in. Kritische momenten zoals start veldwerk, afwijkingen en tussentijdse resultaten communiceren we op dezelfde dag. Bij afwijkingen nemen we direct contact op. Krijgen we geen contact, dan handelen we concreet proactief en informeren we direct over de genomen maatregelen achteraf. Bij relevante afwijkingen schakelen we een hoger veiligheidskundige in. Elk project willen we afronden met een beoordeling van onze opdrachtgever met minimaal het cijfer acht. Is het cijfer lager, dan zetten we direct een intern verbetertraject in werking.

Relatie

BK ingenieurs werkt al sinds kort na zijn oprichting intensief voor Gemeente Amsterdam. Wat te denken van de sanering van het Westergasterrein, de werkzaamheden op de Diemerzeedijk of de herinrichting Leidseplein? Het nieuwe raamcontract is per 1 juni 2020 ingegaan. Wij verheugen ons op de verlengde samenwerking op projecten, zoals de Oostzanerwerf of de sanering op De Wallen.

Meer weten over het raamcontract milieuonderzoeken (water)bodem en wegverhardingen? Neem contact op met Wilbert van Pampus via 088 3212589