Overhoeks, Amsterdam, bodem, bouw- & milieuadvies

Overhoeks Amsterdam

18 augustus 2017

BK ingenieurs, al jaren actief betrokken bij de ontwikkeling van Overhoeks te Amsterdam. 

Op het voormalige Shell-terrein verrijst een stedelijke woon- en werkwijk. Naast de geplande appartementencomplexen gaat er een congrescentrum komen met twee torens die ieder circa 100 meter hoog zijn. De werkzaamheden zijn in volle gang. De damwanden zijn gezet, nu wordt de bouwkuip ontgraven.

De rol van BK begon bij de sanering van de bodem. Er volgde milieukundige begeleiding, partijkeuringen, monsternemen, advies... En we doen er nog meer: ontwikkelmanagement, bouwbegeleiding, toetsing, geluidmetingen, trillingsmetingen, prognose onderzoeken, bouwteam voor beste funderingswijze, APV-ontheffingen aanvragen. Kortom, BK zit er in de volle breedte lekker in!

Waarom BK ingenieurs?      

Bij BK ingenieurs werken specialisten die 'out of the box’ denken. Door doeltreffende communicatie met onze klant weten we exact wat de plannen zijn en komen we tot inspirerende oplossingen. Wij zijn praktisch ingesteld en hebben grote uitvoeringskennis. Dat geeft meerwaarde bij het voorbereiden, uitvoeren en begeleiden van projecten.

Alle specialismen samen bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket. Door steeds de klant één aanspreekpunt te bieden, houdt onze opdrachtgever het overzicht en zijn de communicatielijnen kort. Dat verhoogt de slagvaardigheid.

Foto: Marc Brink

Terug naar overzicht

Kies een dienst