HomeActueelDe opleidingen van BK ingenieurs ‘Praktisch en actueel’

Nieuws

23 januari 2024

De opleidingen van BK ingenieurs ‘Praktisch en actueel’

BK ingenieurs heeft een gevarieerd en actueel aanbod aan basiscursussen, opfrisdagen en trainingen. Praktisch en direct toepasbaar. De opleidingen op het gebied van veiligheid, asbest, bodem en milieu zijn toegesneden op de ontwikkelingen in het werkveld. Ze combineren de kennis uit de praktijk met de theorie. De kracht zit ‘m in de docenten en het actuele lesmateriaal, dat is toegespitst op kennis delen. De afgelopen jaren mochten we vele tevreden opdrachtgevers bedienen.

Praktisch en actueel

De wereld verandert continu, de wet- en regelgeving, de uitvoering en de opleidingen veranderen net zo hard mee. Dat moet ook, wat je in de cursus leert moet je direct praktisch kunnen toepassen. Wat je nu leert moet je nu kunnen gebruiken. Daarom vernieuwen wij niet alleen de cursussen en opleidingen, maar passen we de inhoud ook voortdurend aan aan de actualiteit.

Aanbod februari en maart

De komende maanden staan er weer een heel aantal opleidingen op de planning. Inschrijven kan eenvoudig op locatie en datum naar keuze. Natuurlijk hebben we altijd buiten deze data om mogelijkheden. Neem voor incompanywensen en ander maatwerk contact op met onze cursuscoördinator Marianne Jansen-Hoogeland.

Een greep uit de mogelijkheden in februari en maart:

1 februari, cursus Asbest herkennen, Velserbroek
6 februari, cursus R-DLP, Velserbroek
8 februari, herhalingscursus Deskundig Leidinggevende Projecten (H-DLP), Velserbroek
15 februari, cursus Gasmeten, Velserbroek
27 februari, cursus BRL7000, Velserbroek
29 februari, cursus Operationeel medewerker (OPM), Velserbroek
5 maart, basiscursus Bodem, Nieuwegein
7 en 14 maart, cursus Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP), Velserbroek
12 maart, cursussen VCA, Velserbroek
19 maart, cursus Gasmeten, Velserbroek
21 maart, cursus R-DLP, Velserbroek
2 april, cursus Asbest herkennen, Velserbroek.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via de website van BK ingenieurs. Selecteer de cursus, kies de datum en plaats en vul het aantal cursisten in dat zich aanmeldt. Andere wensen of inschrijven voor een combinatie aan cursussen? Neem contact op met Marianne Jansen-Hoogeland. Bel  op maandag, dinsdag en woensdag naar 088 321 2669 of mail naar [email protected]