HomeActueelGoede voornemens? Denk eens aan een cursus of opleiding bij BK ingenieurs!

Nieuws

6 december 2022

Goede voornemens? Denk eens aan een cursus of opleiding bij BK ingenieurs!

Wil je in het nieuwe jaar jezelf uitdagen, verder bekwamen of bijblijven? Schrijf je in voor een cursus op opleiding bij BK ingenieurs. Want goede voornemens, daar worden wij natuurlijk heel blij van! We hebben weer een gevarieerd en actueel aanbod basiscursussen, opfrisdagen en trainingen. De opleidingen op het gebied van veiligheid, asbest, bodem en milieu zijn toegesneden op de ontwikkelingen in het werkveld. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ben en blijf je woest aantrekkelijk voor opdrachtgevers en werkgevers.

Welke cursus je kiest hangt natuurlijk samen met je vooropleiding en interesse. Weet je niet zeker of de cursus aansluit bij jouw ervaring? Overleg dan even met Marianne Jansen, onze cursuscoördinator.

Waarvoor kun je je nu al inschrijven?

De volgende cursussen vinden plaats in Velserbroek en zijn nu al geopend voor inschrijving. De inhoud van de cursus en de details voor inschrijving lees je als je op de cursus klikt. Zien we je gauw?

Deskundig leidinggevende projecten, 24 januari

Basisveiligheid en Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden, 26 januari

Deskundig leidinggevende projecten, 31 januari

De voorbereidingscursus op het examen R-DLP, 7 februari

Gasmeten, 8 februari

Asbest herkennen, 9 februari

BRL7000, 14 februari

Bijscholingscursus DLP, 16 februari

Deskundig leidinggevende projecten, 7 maart

Operationeel medewerker, 9 maart

Deskundig leidinggevende projecten, 14 maart

Basisveiligheid en Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden, 16 maart.

De voorbereidingscursus op het examen R-DLP, 21 maart

Basiscursus bodem

Nieuwegein beter in de buurt? Ook daar staat een cursus gepland, de tweedaagse cursus bodem. Deze cursus is bedoeld voor de goede voornemens van de professional uit de publieke en de private sector die in zijn functie regelmatig te maken krijgt met bodemonderzoek of bodemgerelateerde vraagstukken.

Basiscursus Bodem op 16 en 23 februari.

Liever iets later in het jaar?

Natuurlijk kun je het hele jaar bij BK ingenieurs terecht voor de meest dynamische, leerzame, gezellige en praktijkgerichte cursussen en opleidingen. Op onze website staat het aanbod voor het gehele jaar met ook andere locaties. Onze eigen docenten verzorgen de opleidingen. Daarnaast zijn zij ook zelf adviseur. Zo ben je er zeker van dat de inhoud van de leerstof actueel is en aanspreekt.

Andere wensen?

Wel goede voornemens, maar zit de cursus van jouw keuze er niet tussen? Of wil je inschrijven voor je hele team en liever cursus ontvangen op locatie? Neem contact op met Marianne Jansen, cursuscoördinator bij BK ingenieurs via e-mail of bel 088 321 2500. Zo ontdek je wat er allemaal nog meer mogelijk is bij BK ingenieurs.