Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenArbo & veiligheidArbo & Veiligheid

Advies bij aanbestedingen

Bij uitstek in het geval van aanbestedingen bestaat de mogelijkheid om veiligheid en gezondheid de aandacht te geven die het verdient. Of uw bouwproject nu op basis van laagste prijs wordt gegund, of gekozen wordt voor de economisch meest voordelige inschrijving.

Voor aanbieders …

In het geval van ‘laagste prijs’ kunt u besteksposten opnemen om maatregelen mee te laten nemen in de aanbieding. Bijvoorbeeld om de bouwveiligheid te garanderen. In het geval van EMVI-aanbestedingen kunt u criteria opnemen om (bouw)veiligheid, gezondheid en BLVC-aspecten in de gunning mee te laten wegen. Wij helpen u graag hiermee.

Vakteam arbo & veiligheid heeft tijdens verschillende grote bouwprojecten en bij de aanbesteding van raamcontracten ervaring opgedaan. Wij kunnen helpen bij zowel het opstellen van de contractstukken als bij de beoordeling van inschrijvingen. In samenwerking met onze collega’s van vakteam civiele techniek kunnen wij opdrachtgevers zelfs geheel ontzorgen op dit gebied.

… en inschrijvers

Ook voor inschrijvers kunnen wij waardevolle adviezen geven over de wijze waarop (bouw)veiligheid, gezondheid en BLVC-aspecten in de inschrijving kunnen worden opgenomen. Dit uiteraard alleen in het geval wij niet al voor één van de andere inschrijvers werkzaamheden uitvoeren of voor de opdrachtgever bij de aanbesteding betrokken zijn.

Meer informatie? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 088-321 25 20 of mail naar Dennis Elbers.

Gerelateerde projecten

Nieuw Boekhorst, BK ingenieurs, Voorhout, Terra Ontwikkeling, Gemeente Teylingen, klimaatbestendig, bestek, ontwerp, aanbesteding, civiel, ontwikkeling

Project

Nieuw Boekhorst, deelplan De Vijver te Voorhout

Gemeente Teylingen ontwikkelt met partners* een nieuwe wijk met dorps karakter ten noorden van…

Lees meer
BK ingenieurs, De Alliantie Ontwikkeling B.V., quickscan, due dilligence, Markenlaan, Almere, NCCW

Project

Opnieuw quickscan voor De Alliantie Ontwikkeling

Dit project in Almere staat opnieuw symbool voor de intensieve samenwerking die BK ingenieurs heeft…

Lees meer
Doetinchem, PFAS-sanering, BK ingenieurs, Mercuriusweg, gemeente Doetinchem, Klein Poelhuis Onroerend Goed B.V., PFAS-verontreiniging, grondwateronderzoek, bodemsanering, grondonderzoek, verkennend bodemonderzoek, nathouden, verstuiven, depots

Project

PFAS-sanering bedrijfsterrein Doetinchem

In Doetinchem is een verontreiniging met PFAS in de grond en het grondwater ontstaan als gevolg van…

Lees meer

Project

Totaalsloop gebouwen voormalig datacenter Rabobank

BPD ontwikkeling B.V, onderdeel van Rabobank Nederland, wil het terrein van het datacenter van de…

Lees meer