Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenBouw- & milieuadviesBouw- & milieuadvies

Directievoerder eerste aanspreekpunt

Bij een project zijn veel partijen betrokken. Deze partijen moeten goed op elkaar inspelen, wil een project slagen. Vaak wordt een directievoering aangesteld die het project van begin tot einde runt en tot een goed einde brengt.

Een directievoerder vertegenwoordigt de opdrachtgever. Hij is het eerste aanspreekpunt voor de betrokken partijen (stakeholders) en let op zaken als kwaliteit, tijd en geld. Daarnaast moet een directievoerder goed kunnen samenwerken, het overzicht kunnen bewaren en van veel zaken kennis hebben. De directievoerders die vakteam bouw- & milieuadvies aanlevert zijn stuk voor stuk professionals die uw belangen behartigen. Ze zijn proactief aanwezig gedurende het hele project, waardoor u onbezorgd uw eigen werk kunt doen.

Bouwmanagement

Naast directievoering biedt vakteam bouw- & milieuadvies ook bouwmanagement aan. Een bouwmanager begeleidt het project vanaf het moment dat de aanbesteding rond is. Dit komt dus later in het project aan bod dan de directievoering, die vanaf het begin aanwezig is.

Voor zowel directievoering als bouwmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact op met Eric Mathôt of bel 088 321 25 00.

Gerelateerde projecten

BK ingenieurs, De Alliantie Ontwikkeling B.V., quickscan, due dilligence, Markenlaan, Almere, NCCW

Project

Opnieuw quickscan voor De Alliantie Ontwikkeling

Dit project in Almere staat opnieuw symbool voor de intensieve samenwerking die BK ingenieurs heeft…

Lees meer
Doetinchem, PFAS-sanering, BK ingenieurs, Mercuriusweg, gemeente Doetinchem, Klein Poelhuis Onroerend Goed B.V., PFAS-verontreiniging, grondwateronderzoek, bodemsanering, grondonderzoek, verkennend bodemonderzoek, nathouden, verstuiven, depots

Project

PFAS-sanering bedrijfsterrein Doetinchem

In Doetinchem is een verontreiniging met PFAS in de grond en het grondwater ontstaan als gevolg van…

Lees meer

Project

Dorpshaven Zuid Aalsmeer

In 2005 betrok opdrachtgever Timpaan BK ingenieurs bij de herontwikkeling van het lijnbaangebied in…

Lees meer