Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenBouw- & milieuadviesBouw- & milieuadvies

Bouwfysica betreft het onderzoeken van de eigenschappen van de gebouwde omgeving. Bouwfysisch onderzoek is erg belangrijk om een gezond binnenklimaat te verkrijgen.

Binnenklimaat en buitenklimaat

Voor de gezondheid en duurzaamheid is het belangrijk om een goede leefomgeving te creëren. Bouwfysisch onderzoek draagt hieraan bij. Temperatuur, vocht, geluid en ventilatie hebben allemaal invloed op de leefbaarheid in een gebouw of woning. Met bouwfysisch onderzoek toetsen we deze elementen. Wij adviseren u over de te nemen maatregelen om de leefbaarheid te verbeteren.

Installaties

Naast bouwfysisch onderzoek kunnen ook installaties helpen om een omgeving leefbaarder te maken. Samen met de installateur optimaliseren wij uw pand.

Bouwfysisch onderzoek

Bent u benieuwd naar de leefbaarheid van uw binnenklimaat, of hebt u klachten en wilt u dit controleren en verbeteren? Neem dan contact op met vakteam bouw- & milieuadvies. Wij kunnen voor u een bouwfysisch onderzoek uitvoeren en nemen daarmee al uw zorg uit handen.

Neem direct contact op met Eric Mathôt of via 088 321 25 00. Hij gaat samen met u op zoek naar de oorzaak én de oplossing!