Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenBouw- & milieuadviesBouw- & milieuadvies

Vergunningenmanagement

BK ingenieurs begeleidt bedrijven bij het gehele vergunningentraject. Dat begint meestal met een vooroverleg met de vergunningverlenende instantie. Daarna volgt het opstellen van de aanvraag en het uitvoeren van de benodigde technische onderzoeken. Onderzoeken zoals geluid, bodem, externe veiligheid, ruimtelijke onderbouwing, bouwfysica et cetera.

Stilstaan bij het aanvragen van vergunning is voor veel ondernemers onbekend terrein. Ondernemers hebben vaak grootste plannen en zijn bevlogen. Toch is het belangrijk om tijdig de benodigde vergunningen aan te vragen. Vergunningen voor bijvoorbeeld milieu, ruimtelijk ordening, bouwen, water, ontgrondingen et cetera. Het is daarbij zaak dit strategisch aan te pakken.

Vergunningen, ontheffingen en meldingen

Wij zorgen ervoor dat het gehele vergunningentraject geolied verloopt door een nauwe samenwerking met de vergunningverlenende instantie. Als er dan aan het einde van een dergelijk traject toch nog sprake is van een meningsverschil, dan verzorgen wij het bezwaar en beroep.

U kunt Erik Mathôt benaderen voor het gehele vergunningenmanagement, maar ook advies en bijstand in het woud van vergunningenland is aan hem toevertrouwd. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 088 321 25 00.

Gerelateerde projecten

Zeeburgerdijk, BK ingenieurs, De Alliantie, VORM, Leger des Heils, ontwikkeling, sociale huurwoningen,

Project

Quickscan voor ontwikkellocatie Zeeburgerdijk te Amsterdam

Woningcorporatie De Alliantie Ontwikkeling gaat de locatie Zeeburgerdijk 209-265 omvormen tot een…

Lees meer
HOV in 't Gooi, BK ingenieurs, Niels Böhmer, technisch manager, definitief ontwerp, voorlopig ontwerp, vrije busbaan, Hilversum, Oosterengweg

Project

HOV in ’t Gooi

Provincie Noord-Holland vindt dat iedereen die in ’t Gooi woont of werkt op tijd en filevrij moet…

Lees meer

Project

Overhoeks: nu puzzelen, straks genieten

Poeltjes, gras en mos. Meer was er niet te zien op de noordelijke IJ-oever van het voormalige…

Lees meer

Project

Graafwerk op een hotspot

Voorheen Toren Overhoeks, het markante voormalige Shellgebouw in Amsterdam-Noord, wordt nieuw en…

Lees meer