Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenArbo & veiligheidArbo & Veiligheid

Verandering is de norm, bijblijven het devies

De optimale balans tussen theorie en praktijk, dat is wat de cursussen van BK ingenieurs al vele jaren zo succesvol maakt. Onze docenten zijn zelf actief in de praktijk. Zij zijn naast docent ook adviseur binnen ons veelzijdige ingenieursbureau. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en wijzigingen in de wet- en regelgeving. Opdrachtgevers staan voor steeds nieuwe uitdagingen, onze opleidingen veranderen mee.

Basisaanbod

BK ingenieurs heeft een gevarieerd en actueel aanbod aan basiscursussen, opfrisdagen en trainingen. Deze opleidingen op het gebied van veiligheid, asbest, bodem en milieu zijn toegesneden op de ontwikkelingen in het werkveld. Ons complete basisaanbod hebben we samengevat in een cursusgids die u voor eigen gebruik kunt downloaden.

Maatwerk

Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen voor maatwerkopleidingen van BK ingenieurs. Toegespitst op uw specifieke wensen stellen wij voor u in overleg een opleidingspakket samen. Of wij ontwikkelen speciaal voor uw situatie een cursus. De kennis en kunde van het gehele ingenieursbureau staat tot uw beschikking. Een saaie verplichting verandert in een handomdraai in een interessante masterclass, symposium of kennisdebat. De keuze voor vorm en inhoud hebt u zelf in de hand.

In company

Of u nu kiest uit ons basisaanbod of voor maatwerk, in overleg is in company opleiden altijd mogelijk. Wij verzorgen onze cursussen dan bij u op locatie of op een door u gekozen andere locatie.

Samen werken aan morgen

Ons ingenieursbureau verzorgt naast opleidingen ook onderzoek, advies en bemiddeling voor onze opdrachtgevers. Er heerst een werkklimaat van collegialiteit en samenwerking. Het motto is ‘samen werken aan morgen’. Dit slaat op samenwerken met opdrachtgevers, collega’s en externe partners, maar ook op werken aan morgen. Zorgen dat er morgen ook een aangename leefomgeving is. Onze opleidingen dragen bij aan een veilige manier van werken, waarbij verantwoordelijkheid en vertrouwen voorop staan.

Onze cursuscoördinator kan u alles vertellen over de mogelijkheden. Bel 088-3212520 of mail uw vraag naar [email protected]. Online oriënteren en inschrijven? Dat kan hier.

Cursusaanbod