Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenBouw- & milieuadviesBouw- & milieuadvies

Interim management

BK verzorgt met interim & legal de (tijdelijke) invulling van functies of ondersteuning op projectbasis voor ondernemers en overheden op het gebied van bouw, milieu, ruimtelijke ordening en afval- en reststoffen.

Persoonlijke benadering

BK bouw- & milieuadvies kiest voor een persoonlijke benadering van vraagstukken op het gebied van tijdelijke personele voorzieningen. Onze adviseurs hebben een uitgebreid netwerk van managers en professionals. Intrinsiek gemotiveerde en scherpe vakmensen die naast actuele kennis en vaardigheden ook enthousiasme en dynamiek meebrengen. Ook hún persoonlijke netwerk is voor ons een bron om de beste interim manager bouw te vinden.

Werken met inhoud

Vanuit onze kennis van de markt ontwikkelen wij voor iedere vacature interim manager bouw een maatoplossing zodat de kansen van een vacature maximaal worden benut.

Per vacature interim manager bouw selecteren wij meerdere interim managers om een evenwichtige, onafhankelijke keuze mogelijk te maken. Kandidaten met hart voor de opdracht én de context. Tijdens interim-opdrachten blijft BK interim & legal op de achtergrond steeds beschikbaar als vraagbaak bij specialistische vraagstukken.

Objectief en betrokken

De technisch specialisten van vakteam bouw- & milieuadvies fungeren indien nodig als vraagbaak voor onze interim manager bouw als deze tegen specialistische vraagstukken aanlopen. Hierin onderscheiden wij ons van andere bureaus.

Eric Mathôt gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Stuur hem een e-mail of bel 088 321 25 00.